Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

8 jan, 2013

Ny Webbdesign till hälsocenter!

Tvu00e5 hu00e4nder masserar
Ny Webbdesign till hälsocenter!

Vi på Joomlaproffs är glada att ha fått möjligheten att hjälpa Nova Hälsocenter i Kungsbacka med en ny webbdesign. För att möta deras behov tog vi fram en helt ny grafisk profil, inklusive en ny logotyp och nya visitkort, för att ge dem en modern och professionell image.

Genom att skapa en ny webbdesign för Nova Hälsocenter ville vi fokusera på att tydligt presentera deras olika behandlingsområden och göra det lätt för besökare att hitta relevant information. Vi använder bildspel och smarta lösningar för att effektivt visa mycket information på små ytor, vilket ger en överskådlig och användarvänlig webbplats.

En av våra styrkor är att vi skapar designen från grunden för varje kund, vilket garanterar en unik och skräddarsydd sida som passar just deras behov och önskemål. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras vision och skapa en design som verkligen representerar deras varumärke och budskap.

Om du och ditt företag också är intresserade av en ny hemsida i Joomla, oavsett om det är en helt ny design eller en uppgradering av er befintliga webbplats, är ni välkomna att kontakta oss. Vi har erfarenhet och expertis inom Joomla CMS och hjälper gärna till att skapa en attraktiv och funktionell webbplats för er verksamhet.

Besök gärna Nova Hälsocenters hemsida på https://www.halsogiganten.se/ för att se resultatet av deras nya webbdesign och lära er mer om deras behandlingar och tjänster.

Vi ser fram emot att höra från er och diskutera era webbdesignbehov!

 


Taggar: