Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

3 aug, 2023

Ny webbplats för Karlsson & Dahl Glasmästeri

ett hus med stora fönster på svenska västkusten
Ny webbplats för Karlsson & Dahl Glasmästeri

Vi är glada över att meddela lanseringen av vår senaste webbplats: https://karlsson-dahl.se/. Detta projekt har varit ett spännande samarbete med Treativ reklambyrå (https://treativ.se), baserade i Varberg, som levererade en enastående grafisk profil och en otroligt snygg design för webbplatsen.

På Joomlaproffs.se har vi specialiserat oss på att skapa webbplatser för olika branscher, föreningar, offentlig sektor och företag. För detta projekt använde vi  YOOtheme Pro sidbyggare, som vi anser ger oss möjlighet att skapa exceptionellt snygg design och layout, samtidigt som vi smidigt kan integrera tredjepartsfunktioner som WooCommerce direkt i byggaren.

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och detta projekt var inget undantag. Vårt team av skickliga designers och utvecklare hanterade alla tekniska aspekter med omsorg, för att säkerställa att resultatet uppfyllde Treativs höga kravpå deras design och layout.

Besök https://karlsson-dahl.se/ för att utforska vår senaste skapelse, som är ett bra exempel på vårt engagemang för att leverera skräddarsydda lösningar till våra kunder. Vi tackar Karlsson & Dahl Glasmästeri för förtroendet och att ni valde Treativ och Webbproffs för ert projekt. Om ni har några frågor eller vill diskutera era egna projekt är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Uppdatering: Resume.se nämner den nya sajten på https://www.resume.se/marknadsforing/kampanj/treativ-skapade-karlsson-och-dahls-nya-varumarkesidentitet/