Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

29 nov, 2012

Ny webbshop på Virtuemart!

Vitaminer ligger pu00e5 ett bord
Ny webbshop på Virtuemart!

Joomlaproffs lanserar en specialanpassad webbutik för återförsäljare med Virtuemart 2!

Vi är glada att meddela att Joomlaproffs har lanserat en webbutik för återförsäljare byggd på Virtuemart 2. Vår senaste kund, Troofah, behövde en e-handelslösning där återförsäljare kan logga in och göra beställningar på ett enkelt och effektivt sätt. Vi på Joomlaproffs tog oss an uppdraget och skapade en skräddarsydd lösning för Troofahs behov.

För att förnya Troofahs produktutbud inför 2013 hjälpte vi också till med att designa en ny logotyp, skapa nya etiketter och genomföra annan marknadsföring. Det var viktigt för Troofah att ha en modern och attraktiv webbutik som lockar både återförsäljare och slutkunder.

En av de specialanpassade funktionerna vi implementerade var fakturahantering. Återförsäljare kan enkelt hantera och generera fakturor direkt från webbutiken, vilket underlättar deras administrativa process. Dessutom har vi skapat en funktion som gör det möjligt för återförsäljare att kopiera tidigare beställningar och lägga samma beställning igen med några få klick. Detta sparar tid och gör det smidigt för återförsäljare att återbeställa populära produkter.

För att skydda prissättningen och säkerställa att endast återförsäljare har tillgång till priser, har vi gömt priserna för alla besökare som inte har ett kundkonto hos Troofah Medicals. På så sätt kan Troofah enkelt kontrollera vem som får tillgång till prisinformation och säkerställa att återförsäljarna får korrekt information när de loggar in.

Troofah är en tillverkare av hälsoprodukter för människor, hästar och hundar. Deras sortiment är mångsidigt och inriktat på att främja välmående och hälsa hos både människor och djur. Genom den nya webbutiken kan återförsäljare enkelt utforska och beställa Troofahs produkter för sina egna kunder.

Vi på Joomlaproffs är glada över att kunna bidra till Troofahs framgång genom att skapa en webbutik som möter deras specifika behov. Om du också behöver en specialanpassad e-handelslösning eller hjälp med att förnya din befintliga webbutik, kontakta oss. Vi är experter på Joomla och Virtuemart och hjälper gärna till med att skapa en framgångsrik e-handelsplattform för ditt företag.

 

Troofah.se är nu halsogiganten.se som vi också byggt!


Taggar: