Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

19 mar, 2013

Ny webbsida åt KR-System i Göteborg!

Ett modernt stort kontor
Ny webbsida åt KR-System i Göteborg!

KR-system, en etablerad verksamhet inom IT-branschen, behövde en omfattande uppfräschning av sin gamla webbsida. Den befintliga sidan återspeglade inte längre deras grafiska profil och behövde anpassas för att motsvara deras verksamhetsbehov år 2013.

På Joomlaproffs tog vi oss an utmaningen och skapade en ny webbsida åt KR-system. Vi anpassade en modern template med responsiv design som uppfyllde KR-systems krav och målsättningar.

Eftersom KR-system hade betydande IT-kompetens internt, valde vi att erbjuda extrahjälp i form av kurser. Målet var att utbilda deras personal i hanteringen och administrationen av den nya Joomlasidan. Vi erbjöd både en grundkurs i Joomla och en kurs i CSS för att ge dem den kunskap och förtrogenhet de behövde för att själva kunna sköta sidan på bästa sätt.

Om ni också behöver hjälp med er webbsida eller önskar utbildning och kurser för att kunna hantera en Joomlasida på egen hand, tveka inte att kontakta oss på Joomlaproffs. Vi är specialister inom Joomla och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för era behov.

Ring oss på 031-38 60 600 och berätta mer om era utmaningar och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa en modern och välfungerande webbsida samt att utbilda er i att hantera den på egen hand.

Låt oss vara er partner i er digitala resa och ta er verksamhet till nya höjder. Kontakta oss idag och låt oss ta er webbsida och kompetens till nästa nivå!


Taggar: