Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

29 mar, 2012

Ny webbsida till Frej Jonsson

En kran i et badrum
Ny webbsida till Frej Jonsson

Skapa en imponerande webbplats för Nordens största badrumsutställare

Vi är stolta över att ha tagit fram en ny webbplats åt Frej Jonsson, Nordens ledande aktör inom badrum och VVS för både privatpersoner och grossister. Med sin imponerande utställningslokal i Göteborg, som är Nordens största för badrum, behövde de en webbplats som matchade deras framstående rykte. Därför gav de Joomlaproffs.se i uppdrag att utveckla en modern och funktionell webbplats.

På Joomlaproffs.se antog vi utmaningen med entusiasm och är glada att meddela att både vi och Frej Jonsson är mycket nöjda med det snabba och framgångsrika resultatet. Den nya webbplatsen är nu redo att lanseras och speglar Frej Jonssons varumärke på ett imponerande sätt.

Besök gärna www.frejjonsson.se för att utforska den nya webbplatsen och uppleva dess moderna design och användarvänlighet. Genom att använda vår expertis inom Joomla och Wordpress, tillsammans med kraften i YOOtheme Pro sidbyggaren, har vi skapat en webbplats som inte bara imponerar visuellt, utan också ger en smidig och informativ upplevelse för besökarna.

Om du också överväger att förnya din webbplats, kan vi på Joomlaproffs.se erbjuda dig skräddarsydda lösningar som passar dina behov och förstärker ditt företags online-närvaro. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande webbplats som engagerar och attraherar dina besökare.

Vi vill även passa på att tipsa om Frej Jonssons jippodagar, som pågår fram till och med den 1 april. Om du funderar på att skapa ett nytt badrum är detta ett perfekt tillfälle att besöka Nordens största badrumsutställning och låta dig inspireras av deras breda utbud.


Taggar: