Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 nov, 2016

Ny webbsida till Nintendo

En bild på Super Mario med medalj
Ny webbsida till Nintendo

Vi har utvecklat Nintendos nya sajter för Sverige och Norden.

Det sägs att man behöver lägga 10 000 timmar på något för att bli riktigt bra och om det är något förutom att snickra hemsidor vi lagt detta på så är det antagligen att spela Nintendo. Vi på Joomlaproffs har som många andra i vår generation tillbringat stora delar av barndomen först framför NES 8-bitar och sedan Super Nintendo. Dessutom har vi otaliga gånger åkt på motorvägen förbi Kungsbacka (Bergsala AB ut med E6an är nordens distrubtör för Nintendo) och drömmande sett Super Mario-statyn torna upp sig mot himlen. Det är därför onödigt att skriva hur barnsligt glada vi var att ta oss an deras nya sajter för Norden.

Nintendo är också långt ifrån endast nostalgi. Pokémon GO är utan tvekan årets mest omtalade spel och gör Nintendo till ett starkt varumärke för framtiden. Det gör också att Bergsala ställde stora krav på sin nya Nintendo-sajt. När de kom till oss hade de haft problem med CMS som inte längre fick uppdateringar och hade beslutat att gå över till ett framtidssäkert system. Stort fokus fanns på öppen källkod hela vägen från webbsidan till servern. Vårt enda motkrav var att de skulle återlansera NES 8-bitar-konsollen och när det visade sig att det redan var gjort var det bara att sätta igång.

Vi har installerat och optimerat en webbserver för snabb prestanda. Helhetslösning webb, server, import och anpassningar för effektiv hantering. Vi har även haft ett nära samarbete för att lägga in alla Nintendos produkter och titlar med fokus på lätthanterlighet för både de som arbetar på Nintendo och för användare som skall besöka sidan. Vidare utvecklade vi en avancerad sök/filterfunktion som sträcker sig långt utanför ett vanligt standardsök.

www.nintendo.se | www.nintendo.no | www.nintendo.dk | www.nintendo.fi


Taggar: