Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

27 mar, 2024

Nya Furetank.se - 10 år av digitalt partnerskap

närbild på fören på fartyg ifrån furetank
Nya Furetank.se - 10 år av digitalt partnerskap

Sedan igår kan vi presentera lanseringen av den nyuppdaterade webbplatsen för Furetank, en ledande aktör inom sjötransport och miljöinnovation. I nära ett decennium har vi haft äran att arbeta tillsammans med Furetank för att kontinuerligt förbättra och anpassa deras digitala närvaro till dagens och morgondagens krav.

Den nya webbplatsen på www.furetank.se är designad med ett modernt och användarvänligt gränssnitt som speglar Furetanks engagemang för innovation och hållbarhet inom sjöfartsindustrin. Genom att följa Furetanks grafiska profil har vi skapat en webbplats som inte bara tilltalar visuellt utan också underlättar för besökare att navigera och hitta viktig information om företaget och dess tjänster.

En särskilt framträdande funktion på den nya webbplatsen är dess kontaktsida, som nu erbjuder enkla nedladdningar av vCard för Furetanks anställda, vilket underlättar direkt kommunikation. Dessutom har vi utvecklat en karriärsida med ett integrerat formulär för att smidigt hantera jobbansökningar, vilket visar på Furetanks fortsatta tillväxt och behovet av ny talang.

Integrationen med MyNewsdesk säkerställer att besökare enkelt kan hålla sig uppdaterade med de senaste pressmeddelandena och nyheterna från Furetank. För att ytterligare öka engagemanget har vi också inkluderat en integration till Furetanks Instagram-flöde, vilket ger en inblick i företagets vardag och dess bidrag till en mer hållbar sjöfartsindustri.

Genom åren har vårt partnerskap med Furetank vuxit sig starkare, och vi är hedrade över förtroendet att fortsätta stödja deras digitala resa. Den här nya webbplatsen är ett bevis på vårt gemensamma engagemang för kvalitet, användarvänlighet och digital innovation.

Besök den nya webbplatsen för Furetank på www.furetank.se för att uppleva det senaste inom digital sjöfartsinnovation.

 


Taggar: