Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

12 sep, 2019

Nya KulturUngdom.se - en föreningssida

En konsert med scenljus och mycket publik
Nya KulturUngdom.se - en föreningssida

Joomlaproffs har byggt ett nytt ansökningssystem och webbplats till KulturUngdom, en förening som delar ut kulturstöd till unga kreatörer i Västra Götalandsregionen.

KulturUngdom driver en webbplats som samlar och synliggör olika sorters kulturprojekt i Västra Götalandsregionen. En del av webbplatsen är ett system där unga kan söka kulturstöd till sina projekt. Vi fick uppdraget att skräddarsy ett nytt systemet för både arrangörer och administratörer.

Systemet består av flera olika delar där en första del är själva ansökan, nästa del är en backend där ansökningarna kan granskas och beviljas eller avslås. Nästa steg i processen är att efter projektets genomförande finns det krav på en rapport som även den fylls i på hemsidan. Delar av rapporten och ansökan hamnar sedan publikt på webbplatsen.

Fler funktioner i systemet är ett filtersystem för ansökningar så handläggare enkelt kan hitta, export av underlag till ekonomiavdelningen för utbetalningar samt en statistikdel.

Systemet byggdes in som en komponent i Joomla så allt kan administreras i backend. Som grädde på moset passade vi även på att förvandla webbplasten med ny fräsch design och layout som passar sidan målgrupp.

Läs mer om projektet

Gå till webbplats

 


Taggar: