Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

5 feb, 2024

Nya webbsidan för Sydskånes EmSe: En modern plattform för motorcykelentusiaster

racning motorcykel kör snabbt på racingbana
Nya webbsidan för Sydskånes EmSe: En modern plattform för motorcykelentusiaster

Vi är stolta över att presentera den nya webbsidan för föreningen Sydskånes EmSe, en passionerad motorcykelklubb som erbjuder sina medlemmar unika upplevelser på racingbanor i södra Sverige. Med en dedikation till gemenskap och motorsport har Sydskånes EmSe nu en digital närvaro som matchar deras dynamiska verksamhet, tack vare en omfattande plattformsövergång.

Föreningen, som tidigare brottades med tekniska utmaningar på sin Wordpress-baserade webbplats, har genomgått en transformation till en Joomla CMS-plattform. Detta val reflekterar vårt engagemang för robusta och skalbara lösningar, speciellt anpassade för community-baserade webbplatser med fokus på evenemang och medlemsinteraktion.

Den nya webbplattformen är utformad med användarvänlighet i åtanke, och använder YOOtheme Pro Sidbyggare för att skapa en estetiskt tilltalande och lättanvänd sida. Här är några av de centrala funktionerna som nu berikar föreningens digitala närvaro:

  • Årsmedlemshantering: Enkel förnyelse av medlemskap och hantering, understödd av en säker betallösning.
  • Eventhantering: Medlemmar kan enkelt köpa biljetter till klubbens evenemang, vilket förenklar processen för både arrangörer och deltagare.
  • Integration med Fortnox: Automatiserad bokföring där alla kontohändelser kommer in i Fortnox direkt.
  • Medlemsprofiler: En dedikerad sida för varje medlem med överskådlig information om deras aktiviteter och medlemskap.
  • Poängsystem: Ett innovativt system där medlemmar kan tjäna poäng genom att bidra till klubbens verksamhet, vilket kan användas för rabatter eller förtur till evenemangsbiljetter.
  • GDPR-stöd: Fullständig efterlevnad av EU:s dataskyddsförordningar, vilket ger medlemmarna kontroll över deras data.

Den nya plattformen har redan visat sin styrka och skalbarhet; vid lanseringen av biljetter till klubbens evenemang såldes över 1500 biljetter på bara 20 minuter, ett tydligt bevis på systemets förmåga att hantera hög trafik och efterfrågan.

Med denna uppgradering hoppas vi att Sydskånes EmSe fortsätter att växa och blomstra, och erbjuder sina medlemmar en ännu bättre upplevelse både online och på banan. Vi ser fram emot att följa föreningens fortsatta framgångar och är glada över att ha fått möjligheten att bidra till deras digitala resa.

Ni ser den nya webbplattformen på https://sydskanesemse.se/


Taggar: