Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

23 mar, 2012

Nyhetsbrevmall åt Steelwrist AB

En person skriver pu00e5 en bu00e4rbar dator
Nyhetsbrevmall åt Steelwrist AB

Skapa anpassade Mailchimp-mallar för en imponerande epostmarknadsföring

Vi är stolta över att ha slutfört en spännande uppdrag för Steelwrist AB genom att skapa deras nya nyhetsbrevsmall på Joomlaproffs.se. Steelwrist AB, en framstående tillverkare av snabbfästen och tiltrotatorer för grävmaskiner, har valt att använda Mailchimp.com som sin plattform för epostbaserad marknadsföring. Med deras imponerande omsättning på 71 miljoner år 2010 har Steelwrist visat sig vara innovativa och smarta inom sin bransch.

På Joomlaproffs.se erbjuder vi expertis och specialisering inom skapandet av anpassade Mailchimp-mallar som speglar företags grafiska profil och ger en professionell och engagerande epostmarknadsföring. Oavsett om ni redan använder Mailchimp eller är intresserade av att komma igång, kan vi hjälpa er att skapa en mall som imponerar på era mottagare och stärker ert varumärke.

Att ha en anpassad Mailchimp-mall är avgörande för att skapa ett starkt intryck och differentiera er från konkurrensen. Vi förstår vikten av att skapa en enhetlig och professionell visuell upplevelse för era prenumeranter. Genom att följa er grafiska profil och använda innovativ design kan vi skapa en mall som tydligt kommunicerar ert budskap och väcker intresse hos era mottagare.

Vårt erfarna team av utvecklare och designers är väl förtrogna med YOOtheme Pro sidbyggaren och har expertkunskap inom Joomla och Wordpress. Vi kombinerar teknisk skicklighet med kreativt tänkande för att skapa enastående Mailchimp-mallar som ökar er konvertering och engagemang.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en imponerande epostmarknadsföring med en anpassad Mailchimp-mall som stärker er varumärkesidentitet. På Joomlaproffs.se är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder till en prisvärd nivå.


Taggar: