Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

5 aug, 2012

OS i London 2012 och Joomla®!?

Big Ben i London
OS i London 2012 och Joomla®!?

Spelen i London har nu pågått i många dagar och Sverige har lyckats ta hem ett antal medaljer hittills. Det är fantastiskt att se våra elitidrottare visa upp sitt bästa och kämpa för framgång på världsscenen.

Men det är inte bara idrottarna som har lyckats ta medaljer under OS. Även CMS-verktyget Joomla har fått visa upp sin styrka genom att vara plattformen för flera webbsidor under spelen. Med sin flexibilitet, användarvänlighet och mångsidighet har Joomla spelat en viktig roll för att tillhandahålla uppdaterad information, resultat och nyheter till publiken och idrottsentusiasterna runt om i världen.

Som experter på Joomla CMS är vi glada över att se hur det används på en så stor och prestigefylld evenemang som OS. Joomla är ett kraftfullt verktyg som kan anpassas och skräddarsys för att möta olika behov och krav, oavsett om det handlar om att driva en nyhetsportal, en företagshemsida eller en e-handelsplattform.

Om ni vill veta mer om Joomla CMS och hur det kan hjälpa er att skapa en imponerande och funktionell webbsida för ert företag eller organisation, är ni välkomna att höra av er till oss. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa er att lyckas online.

Låt oss ta er webbnärvaro till nästa nivå med Joomla CMS. Kontakta oss idag för att få mer information och boka en konsultation.


Taggar: