Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

24 apr, 2012

Prisbelönad Joomla-hemsida i kampanj för Ipad

En guldmedalj
Prisbelönad Joomla-hemsida i kampanj för Ipad

Apple använder Joomla-baserad hemsida för sin iPad-kampanj!

Apple har valt en hemsida byggd i Joomla för sin senaste kampanj för iPad. Det är ingen mindre än Guggenheimstiftelsen och deras konstmuseer vars hemsida syns i Apples marknadsföring. Guggenheimstiftelsen har flera kända museer runt om i världen, inklusive de i New York och Bilbao, som är kända för sin arkitektoniska skönhet och status som klassiska byggnadsverk från 1900-talet. Deras hemsida är byggd i Joomla och har redan blivit belönad med en prestigefylld J:OSCAR för bästa ideella webbplats år 2011.

Det är imponerande nog att några av världens mest framstående konstmuseer väljer att använda Joomla som plattform för sina webbplatser. Men ännu mer spännande är det att Apple, ett företag känt för sin innovativa design och användarupplevelse, har valt att inkludera Guggenheims hemsida i sin egen marknadsföring, inklusive sin egen webbplats.

Att Apple har valt att använda en Joomla-baserad hemsida i sin iPad-kampanj är ett starkt erkännande av Joomlas kraft och förmåga att leverera attraktiva och funktionella webblösningar. Det bekräftar också att Joomla kan möta kraven från stora och inflytelserika organisationer, oavsett bransch.

Det är tydligt att Joomla är mer än bara ett verktyg för att bygga webbplatser - det är en plattform som inspirerar och stöder kreativa lösningar. Om världens mest framstående konstmuseer och teknikjättar som Apple kan lita på Joomla för sina behov, kan även ditt företag dra nytta av Joomlas flexibilitet och styrka.

Vill du ha en imponerande och funktionell webbplats, precis som Guggenheims konstmuseers Joomla-hemsida? Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skapa en professionell online-närvaro som imponerar på både dina besökare och potentiella kunder.

Läs orginalartikeln med på The Joomla!® Community Magazine

 

 


Taggar: