Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

30 sep, 2013

Projektledning på Scoretts E-handel

Ett par skor på golv
Projektledning på Scoretts E-handel

Vi är glada att kunna berätta om vårt senaste projekt där vi varit involverade i att utveckla en ny layout och nya funktioner för skokedjan Scoretts e-handel. Scoretts e-handel är byggd av företaget Star Republic i Göteborg, och i somras fick vi äran att vara en mellanhand i arbetet med att ta fram en modern box-layout för deras hemsida.

Det främsta målet med detta uppdrag var att skapa en mer flexibel förstasida där Scorett kunde visa upp olika kampanjer och enkelt presentera nya skor för sina besökare. Vi arbetade tillsammans med Scoretts team för att utforma en layout som var både attraktiv och användarvänlig. Genom att använda en box-layout kunde vi skapa tydliga sektioner och ge möjlighet att framhäva olika produkter och erbjudanden på ett effektivt sätt.

Utöver layoutförändringarna fokuserade vi även på att förbättra filtreringen av produkter på Scoretts e-handel. Vi ville säkerställa att användarna aldrig behövde lämna sin filtrering när de valde att titta närmare på en produkt. Genom att implementera smidiga navigationsfunktioner kunde vi ge användarna en sömlös upplevelse när de utforskade Scoretts breda utbud av skor.

Vi är stolta över det arbete vi har utfört tillsammans med Scorett och Star Republic för att förbättra Scoretts e-handelsplattform. Den nya layouten och de förbättrade funktionerna kommer att ge en förbättrad användarupplevelse och göra det enklare för besökare att hitta och köpa de skor de söker.

Om du driver en e-handelsverksamhet och är intresserad av att förbättra din webbplatslayout och funktionalitet, kontakta oss på Joomlaproffs. Vi är experter inom webbutveckling och hjälper dig gärna att skapa en anpassad och effektiv e-handelsplattform som möter dina behov och ökar din försäljning.


Taggar: