Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

21 sep, 2017

Renässans för antik Joomlasajt

En gammal skrivmaskin
Renässans för antik Joomlasajt

Tidningen Kulturen - En uppgradering för en tidlös närvaro på webben

Sedan sin begynnelse år 2006 har tidningenkulturen.se varit en närvarande kraft på webben. Det var då Joomla såg dagens ljus och den första versionen, 1.0, släpptes.

Efter 11 år i vår snabbt föränderliga webbvärld var det inte oväntat att tidningenkulturen.se behövde lite hjälp med att fräscha upp sin webbplats och migrera till en ny server. Med tiden tenderar många filer och delar av databasen att bli överflödiga. Vi genomförde en omfattande rensning och minskade webbsidans storlek med över 50%. Detta har resulterat i en snabbare och mer lättadministrerad webbplats. Nu, med en ny version, en ny server och utan gammalt "skräp" som ligger och belastar, kommer tidningenkulturen.se kunna fortsätta existera i minst en evighet till.

Behöver ni hjälp med att städa upp och uppgradera er webbplats? Kanske befinner den sig på en långsam server? Tveka inte att höra av er till oss. Vi finns här för att hjälpa er att förnya och förbättra er webbplats. Vi förstår vikten av att anpassa sig till den moderna webbens krav och vi är redo att guida er genom processen. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och låt oss tillsammans skapa en tidlös och framgångsrik webbnärvaro.


Taggar: