Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

20 sep, 2016

Säkra sidor genom Akeebas produkter!

En stor stark järndörr (skyddsrum)
Säkra sidor genom Akeebas produkter!

Höj säkerheten på din webbplats med Akeeba!

På vår webbyrå lägger vi stor vikt vid säkerhet och vi ser till att skydda både servern och mjukvaran på din webbplats. För att säkerställa en robust säkerhetsnivå installerar vi alltid Akeeba's Admin Tools på våra sidor.

Akeeba's Admin Tools höjer säkerheten genom att implementera regler i .htaccess för Apache eller nginx.conf för Nginx-servrar. Detta blockerar de flesta säkerhetsproblem som kan uppstå. Men Admin Tools kan göra ännu mer än så - den övervakar filändringar och rapporterar misstänksam aktivitet, och kan till och med blockera sådana aktiviteter automatiskt. Om du vill ha en trygg webbplats rekommenderar vi starkt att du använder Admin Tools i din Joomla-installation.

Även om vi vidtar försiktighetsåtgärder kan man aldrig vara helt säker, så det är alltid bra att ta regelbundna säkerhetskopior. För enkel och smidig backup-regering rekommenderar vi också Akeeba Backup, en annan produkt från Akeeba (https://www.akeeba.com/). Med Akeeba Backup kan du schemalägga och återställa säkerhetskopior med lätthet.

Om du behöver hjälp med att säkra ditt intranät, din webbshop, hemsida eller någon annan Joomla-installation, tveka inte att kontakta oss. Vi har erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig stärka säkerheten och skydda din webbplats på bästa möjliga sätt.


Taggar: