Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

13 jun, 2012

Sökmotoroptimeringtips

En person skriver pu00e5 en bu00e4rbar dator
Sökmotoroptimeringtips

Sökmotoroptimering: En snabbstartsguide från Joomlaproffs

sökmotoroptimering är en viktig del av att förbättra synligheten och räckvidden för er webbsida i sökmotorer som Google. För att hjälpa er komma igång med sökordsoptimering har vi på Joomlaproffs.se sammanställt en enkel, men kraftfull PDF-guide som tar upp de viktigaste aspekterna att tänka på.

I vår PDF-guide behandlar vi de viktigaste HTML-taggar som påverkar er webbsidas synlighet i sökresultat. Vi ger även tips på hur ni kan optimera er titel-tag, konfigurera er domän och startsida på ett effektivt sätt, samt andra begränsningar som sökmotorer har och som det är viktigt att ha koll på.

Denna guide är en snabbstart för er SEO-strategi. Kom ihåg att innehållet i er text också spelar en stor roll. Tänk på vilka ord ni använder och försök att använda nyckelord som ni vill ranka högt på i Google. Det är en konst att skriva texter som både är välskrivna och optimerade för sökmotorer, och man blir bättre på det med övning och erfarenhet.

Om ni behöver ytterligare hjälp med sökordsoptimering är ni mer än välkomna att höra av er till oss. Vårt team står redo att ge er råd och vägledning för att förbättra er webbsidas synlighet och prestation i sökresultaten.

Ladda ner vår PDF-guide för sökordsoptimering och kom igång med att optimera er webbsida redan idag. Vi ser fram emot att hjälpa er att nå era SEO-mål och skapa en starkare närvaro online.

 


Ladda ner sökmotoroptimeringtips PDF!


Taggar: