Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

13 maj, 2024

Societen i Varbergs nya digitala hem

Ett dukat bord på en restaurang
Societen i Varbergs nya digitala hem

Med en skräddarsydd och estetiskt tilltalande design har Societens nya webbplats lanserats för att välkomna besökare med öppna armar. Webbplatsen, som utvecklats för att spegla Societens unika atmosfär och historia, är nu live och kan besökas på societen.se.

Designen, framtagen i samarbete med kommunikationsbyrån Treativ.se, följer en modern och användarvänlig layout som är i harmoni med Societens grafiska profil. Webbplatsen är utrustad med ett intuitivt gränssnitt och en lätthanterad kalenderfunktion, vilket gör det enklare än någonsin för besökare att hålla sig uppdaterade om kommande event och händelser på Societens olika arenor.

Vårt mål med den här webbplatsen var att skapa en plattform som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionsrik och lätt att navigera för alla användare. Vi är övertygade om att den nya webbplatsen kommer att bli en central del i hur Societen kommunicerar med sina gäster och en viktig resurs för att stärka deras närvaro både online och offline.

Besök den nya webbplatsen idag för att uppleva en förtrollande blandning av tradition och modernitet som bara Societen i Varberg kan erbjuda.

https://societen.se/


Taggar: