Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

2 apr, 2013

Stor reklamkampanj åt Frej Jonsson

En kran i ett badrum
Stor reklamkampanj åt Frej Jonsson

Vi är stolta över att kunna dela med oss av vårt senaste projekt! Joomlaproffs hade förmånen att ta hand om marknadsföringen för Frej Jonssons stora vårjippo, även känd som "Jipppodagarna"!

Vi ansvarade för att skapa en engagerande och attraktiv kampanjsite på deras webbplats. Genom att använda vår expertis inom webbutveckling och design skapade vi en plattform som presenterade evenemanget på ett lockande sätt. Besökare kunde få information om alla spännande aktiviteter och erbjudanden under Jipppodagarna.

För att maximera synligheten och locka till sig en bred publik tog vi även hand om skapandet av banners och annonser som publicerades i Göteborgs-Posten och andra lokala tidningar i Göteborg. Genom att nå ut till både tryckt och digitalt media kunde vi sprida budskapet om evenemanget till en bredare målgrupp och generera intresse och deltagande.

Men där stannade vi inte. För att ytterligare förstärka marknadsföringen skapade vi en professionell reklamfilm för Frej Jonsson. Denna reklamfilm sändes på kanal 5 under SM-slutspelet i hockey, vilket gav Frej Jonssons vårjippo en ännu större exponering och lockade ännu fler besökare.

Genom att kombinera våra kompetenser inom webb, video och tryck kunde vi erbjuda Frej Jonsson en komplett och kostnadseffektiv kampanj som spred budskapet om Jipppodagarna på ett kraftfullt sätt. Vi är stolta över att ha fått vara en del av deras framgångsrika marknadsföringsevenemang.

Om ni också behöver hjälp med marknadsföring, webbdesign eller produktion av reklammaterial, tveka inte att kontakta Joomlaproffs. Vi är experter inom en rad olika områden och kan skapa skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov och mål.

Låt oss hjälpa er att nå ut till er målgrupp och skapa en imponerande och minnesvärd kampanj. Kontakta oss idag för att diskutera era idéer och se hur vi kan samarbeta för att uppnå fantastiska resultat!

TV5 spotten på TV:


Taggar: