Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

15 mar, 2012

Tips: Nyhetsbrev med Mailchimp

Kaffekopp pu00e5 en tidning
Tips: Nyhetsbrev med Mailchimp

Maximera din nyhetsbrevseffektivitet med Mailchimp och Joomlaproffs

På Joomlaproffs värdesätter vi kraften hos effektiva nyhetsbrev i att kommunicera med och engagera er publik. Därför vill vi tipsa er om Mailchimp, en global nyhetsbrevstjänst som kan hjälpa er att nå framgång med era digitala kommunikationsstrategier.

Mailchimp erbjuder en flexibel prenumerationsmodell där ni betalar baserat på antalet prenumeranter och antalet skickade brev. Detta gör att även små företag kan dra nytta av tjänsten och välja en plan som passar deras specifika behov. Gratisversionen täcker till och med 12 000 brev per månad och upp till 2000 prenumeranter, vilket kan vara en utmärkt startpunkt för att utforska möjligheterna med nyhetsbrev.

En av de stora fördelarna med Mailchimp är att det kan integreras sömlöst med Joomla, vilket ger er full kontroll över era nyhetsbrev direkt från era administratörssidor. Detta sparar tid och ger er möjlighet att hantera era nyhetsbrevskampanjer på ett bekvämt sätt, allt inom den bekanta Joomla-miljön.

För att ge era nyhetsbrev en professionell touch erbjuder vi även design av anpassade mallar för Mailchimp. Genom att anpassa nyhetsbrevsmallarna efter er webbplatsens layout kan ni skapa en enhetlig och igenkännbar varumärkesupplevelse för era prenumeranter. Vårt team av erfarna designers kommer att hjälpa er att skapa övertygande och visuellt tilltalande nyhetsbrevsmallar som speglar er företagsidentitet.

Vill ni veta mer om Mailchimp och hur ni kan dra nytta av nyhetsbrev i er marknadsföringsstrategi? Kontakta oss på Joomlaproffs så hjälper vi er att utforska möjligheterna och skapa anpassade lösningar för era behov.

Ta steget mot effektiva nyhetsbrevskampanjer och stärk er kommunikation med hjälp av Mailchimp och Joomlaproffs.


Taggar: