Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

4 mar, 2024

Tre pokaler till våra favoritverktyg

Tre pokaler står i ett kontorslandskap
Tre pokaler till våra favoritverktyg

I den digitala världens ständigt föränderliga landskap, där innovation och kvalitet alltid är i fokus, är det en ära att få erkänna de verktyg som står ut från mängden. CMS Critic, en ledande källa för omdömen och bedömningar inom Content Management System (CMS) och relaterade teknologier, har nyligen tillkännagett vinnarna i sin årliga tävling, CMS Critic People's Choice Awards 2023. I år har våra favoritverktyg och plattformar - Joomla, WordPress och YOOtheme Pro - återigen visat sig vara i framkanten av digital innovation.

Joomla, en av de plattformar vi arbetar mest intensivt med, har hedrats med två prestigefyllda utmärkelser: "Best Free CMS" och "Best Open Source CMS". Dessa utmärkelser bekräftar Joomla's position som en ledande aktör inom CMS-världen, erkänd för sin flexibilitet, öppenhet och omfattande funktionalitet som möjliggör skapandet av dynamiska och användarvänliga webbplatser.

YOOtheme Pro, den sidbyggare vi specialiserar oss på och som fungerar sömlöst med både Joomla och WordPress, har också fått välverd erkänsla. Med utmärkelsen "Best Website Builder" bekräftas YOOtheme Pro's excellens inom design och funktionalitet, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för webbutvecklare och designers som strävar efter att skapa estetiskt tilltalande och högpresterande webbplatser.

Vår entusiasm för dessa plattformar och verktyg är mer än bara en professionell preferens; det är en passion som drivs av deras oöverträffade kapacitet att möta och överträffa våra kunders behov. Vårt engagemang för Joomla, WordPress och YOOtheme Pro är djupt rotat i vår övertygelse om att leverera högkvalitativa webblösningar.

Som en unik aktör i Sverige, stoltserar vi med vår förmåga att skapa skräddarsydda tillägg, extensions och plugins för YOOtheme Pro, för både Joomla och WordPress. Denna specialisering sätter oss i en särställning, där vi inte bara följer trenderna utan också bidrar till innovationen inom webbutveckling. Ta gärna en titt på vår butik: https://extensions.joomlapro.com/

Dessa utmärkelser från CMS Critic är en bekräftelse på att de verktyg vi har valt att specialisera oss på inte bara är relevanta, utan också ledande inom sina respektive kategorier. Det är med stolthet vi fortsätter att erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna, stärkta av erkännandet från en så pass ansedd organisation inom vår bransch.

Vår ambition är inte att överdriva denna framgång, utan att med professionalitet och expertis fortsätta att leverera lösningar som överträffar förväntningarna. Denna utmärkelse är ett tecken på vår branschs framsteg och innovation, och vi ser fram emot att fortsätta bidra till dess utveckling med vårt arbete och våra unika bidrag.

För mer information om CMS Critic's People's Choice Awards 2023, besök deras hemsida: CMS Critic Awards 2023.