Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

30 okt, 2023

Treativs nya moderna webbplats

Hund med solglasögon
Treativs nya moderna webbplats

Vi är stolta över att meddela att vi nyligen fick äran att skapa den nya webbsidan för Treativ, en framstående kommunikationsbyrå baserad i Varberg. Sajten, treativ.se, är nu live och skiner i all sin prakt!

Treativ, kända för sin fullservice inom kommunikation, överlämnade designen till oss med perfektion på ett silverfat. Deras kompetenta designers hade tydliga visioner, vilket gjorde vårt arbete desto mer exakt. Fokus för den nya webbsidan ligger på att presentera Treativs breda utbud av tjänster inom kommunikation, med en särskild tonvikt på kundcase. Dessa case är fyllda med bilder som speglar Treativs kreativa förmåga, vilket ger en djupare inblick i hur de anpassar sin strategi och kreativitet för varje unikt projekt.

Vi kunde fokusera på det vi gör bäst – att bygga webbplatsen rent tekniskt och säkerställa att den fungerar smidigt över alla enheter. Webbsidan är byggd med hjälp av YOOtheme Pro Sidbyggaren, en verktygslåda som vi på Joomlaproffs är ledande experter inom i Sverige. Vi har även utvecklat egna funktioner och plugins till detta verktyg, vilka finns tillgängliga för köp på extensions.joomlapro.com, för både Joomla och Wordpress plattformarna.

Har ditt företag behov av professionell kommunikation eller kanske en helt ny grafisk profil? Då rekommenderar vi att ni tar en titt på Treativs tjänster. Och om ni är ute efter en ny, modern webbsida som både ser bra ut och fungerar felfritt, tveka inte att kontakta oss på Joomlaproffs!


Taggar: