Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

2 feb, 2012

Uppdatering 2.5.1 har släppts

händer skriver på tagentbord
Uppdatering 2.5.1 har släppts

Vi vill informera er om den senaste säkerhetsuppdateringen för Joomla 2.5. Denna uppdatering kommer strax efter lanseringen och åtgärdar ett antal mindre fel som upptäckts sedan släppet. I uppdateringen ingår två säkerhetsfixar och 30 buggfixar från bugg-tracker.

Säkerhet är en hög prioritet för oss på Joomlaproffs och vi rekommenderar starkt att ni genomför denna uppdatering så snart som möjligt. Genom att installera uppdateringen kan ni säkerställa att er Joomla 2.5-webbplats är skyddad mot potentiella sårbarheter och ha en stabilare och mer pålitlig webbmiljö.

För att genomföra uppdateringen bör ni följa rekommendationerna från Joomla.org och säkerhetsgruppen. Det är viktigt att ha en säkerhetskopia av er webbplats innan uppdateringen genomförs och att kontrollera att era befintliga tredjepartsmoduler och tillägg är kompatibla med den nya versionen.

Som erfarna Joomla-utvecklare är vi på Joomlaproffs redo att hjälpa er med denna uppdateringsprocess. Vi kan säkerställa att er webbplats uppgraderas smidigt och att alla befintliga funktioner och anpassningar bevaras.

Kontakta oss gärna om ni behöver support eller rådgivning angående säkerhetsuppdateringen eller andra Joomla-relaterade frågor. Vi finns här för att hjälpa er och säkerställa att er Joomla 2.5-webbplats är i trygga händer.

Läs mer om denna uppdateringen här...