Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

10 nov, 2023

Uppgraderad och omdesignad webbplats för APS Drift och Underhåll AB

Göteborg ventilationssystem
Uppgraderad och omdesignad webbplats för APS Drift och Underhåll AB

I den snabba digitala världen är det av yttersta vikt att hålla webbplatser uppdaterade och relevanta. APS Drift och Underhåll AB insåg detta och tog ett kraftfullt steg framåt för att förbättra sin digitala närvaro.

Sidan hade tidigare fastnat i en äldre version av Wordpress, som en gammal bok som behövde dammas av. Joomlaproffs, med sin expertis inom webbutveckling, tog på sig uppgiften att rensa ut det gamla och uppgradera till den senaste versionen av Wordpress. Resultatet var som att ge den gamla sidan en modern och fräsch make-over.

Men vi stannade inte där. Vi installerade YOOtheme Pro sidbyggare för att göra sidan dynamisk och mer flexibel. Med den kraften i våra händer kunde vi skapa en modern och anpassad design för varje sida. Det var som att ge varje sida sin egen personliga touch.

Vi byggde om alla kontaktformulär till nya och förbättrade versioner, så att besökarna kan kommunicera smidigt och effektivt. Det är som att ge kunderna en direktlinje till APS Drift och Underhåll AB.

Och för att sätta pricken över i:et på startsidans hero-sektion använde vi Adobe Animate för att skapa ett lockande hjul med tårtbitar. Det är som att bjuda besökarna på en digital fest 😉.

Detta projekt var ett resultat av ett framgångsrikt samarbete med MorePR, en PR-byrå med en imponerande track record. Tillsammans skapade vi en webbplats som inte bara är snygg och modern, utan som även speglar APS Drift och Underhålls dedikation till teknisk expertis.

För APS Drift och Underhåll AB är tekniska system i fastigheter deras expertområde. Med deras breda kunskap och erfarenhet erbjuder de helhetslösningar som optimerar fastighetsdrift. De är kundfokuserade och flexibla, alltid redo att leverera nära och god service. Oavsett när du behöver hjälp, är deras kundtjänst tillgänglig dygnet runt, året runt.

Med över 100 medarbetare och expertis inom energi, ventilation, automation, el, värme och sanitet är de redo att vara din långsiktiga partner för att möta dina tekniska fastighetsbehov. APS Drift och Underhåll AB – din pålitliga partner i den digitala eran.

Se resultatet på https://www.aps.eu/


Taggar: