Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

27 aug, 2021

Uppgraderad webbplattform för Gotlands Folkhögskola

studenter i solnedgång i Gotland
Uppgraderad webbplattform för Gotlands Folkhögskola

Gotlands Folkhögskola är en unik institution på Gotland som har funnits sedan 1876. Med sin vackra miljö är skolan en plats för utveckling, lärande och kreativitet.

Skolan hade redan en webbsida byggd på Joomla, men de behövde hjälp med att rensa upp och förbättra dess design och layout. De hade även problem med sidvisningar som var alltför långsamma, vilket resulterade i en frustrerande upplevelse både för besökare och administratörer.

Vi tog på oss projektet och genomförde en omfattande uppgradering av webbsidan. Vi började med att rensa upp och städa upp befintligt innehåll för att göra det lättare för besökare att hitta den information de sökte. Sedan uppdaterade vi frontendramverket och optimerade sidan för snabbare prestanda.

För att säkerställa att sidan skulle fortsätta att fungera optimalt för en ökad trafikvolym, migrerade vi också webbsidan till en helt ny och mer kraftfull server.

Efter detta arbete kunde vi visa upp en webbsida med en snyggare design, snabbare prestanda och bättre användarupplevelse. Vi lärde även upp administratörerna i hur de själva kunde uppdatera och underhålla webbsidan genom anpassade videokurser. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa Gotlands Folkhögskola att förbättra deras webbsida och deras online-närvaro, och du kan besöka den nya och förbättrade webbsidan på https://gotlandsfolkhogskola.se/.


Taggar: