Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

9 sep, 2013

Uppgraderad webbportal för tekniksida!

Smartphones ligger på ett bord
Uppgraderad webbportal för tekniksida!

Vi på Joomlaproffs är nöjda att meddela att vi har uppgraderat tizen.se med en avancerad ny funktion som gör det enkelt för besökarna att hålla sig uppdaterade kring Tizen, ett mobilt Linux-operativsystem som utvecklas av Intel & Samsung.

På den nya sidan samlas de bästa nyheterna och källorna relaterade till Tizen på ett ställe. Besökarna behöver inte längre besöka flera olika webbplatser för att hålla sig uppdaterade om det senaste inom ämnet. Genom att integrera flera kanaler som RSS-flöden, Facebook-sidor, Twitter-konton, Youtube-konton och Instagram, kan vi erbjuda en heltäckande webbportal för allt som rör Tizen.

Vi är stolta över att vara huvudsponsor för tizen.se och detta samarbete sker i partnerskap med Ipeer.se. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda besökarna en rik och informativ upplevelse där de kan få tillgång till de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna om Tizen. Som experter inom Joomla och webbutveckling är vi glada att kunna bidra till att skapa en plattform som samlar och levererar relevant information till Tizen-communityn.

Vi uppmanar alla Tizen-entusiaster och intresserade att besöka tizen.se för att ta del av de senaste nyheterna och uppdateringarna inom Tizen-världen. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller feedback angående webbplatsen. Vi ser fram emot att fortsätta stödja och utveckla tizen.se för att uppfylla behoven hos Tizen-gemenskapen och för att främja kunskap och engagemang kring detta spännande mobila operativsystem.

Låt oss tillsammans skapa en dynamisk och välinformerad plattform för Tizen!


Taggar: