Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

3 okt, 2012

Uppgradering åt Baldursson.se

Kaffekopp på en tidning
Uppgradering åt Baldursson.se

Uppgradering av Joomla 1.5 till Joomla 2.5!

Vi på Joomlaproffs har nyligen hjälpt Baldursson i Göteborg med att uppgradera deras webbplats från Joomla 1.5 till Joomla 2.5. Uppgraderingen var inte bara en teknisk process utan även en möjlighet att ge deras webbplats en fräschare och mer modern design.

Baldurssons tidigare webbplats var byggd på Joomla 1.5 och använde en skräddarsydd mall som var specifikt anpassad till den äldre versionen av Joomla. För att säkerställa en smidig övergång till den senaste LTS-versionen av Joomla, det vill säga Joomla 2.5, behövde vi genomföra en grundlig uppdatering av deras webbplats.

Uppgraderingsprocessen involverade flera steg, inklusive säkerhetskopiering av befintligt innehåll, installation av Joomla 2.5 och anpassning av mallen för att passa den nya versionen. Vi arbetade noggrant för att säkerställa att alla funktioner och innehåll överfördes korrekt och att webbplatsen fortsatte att fungera smidigt efter uppdateringen.

Utöver att säkerställa en smidig övergång från Joomla 1.5 till Joomla 2.5, passade vi även på att ge Baldurssons webbplats en modernare och mer attraktiv design. Vi skapade en anpassad mall som speglade deras varumärke och uppfyllde deras krav och önskemål. Resultatet blev en uppdaterad och professionell webbplats som bättre motsvarade Baldurssons behov och mål.

Om ni också behöver hjälp med att uppgradera er Joomla-sajt från en äldre version till den senaste LTS-versionen, kontakta oss på Joomlaproffs. Vi har erfarenheten och expertisen för att genomföra smidiga och framgångsrika uppdateringar, samtidigt som vi kan ge er webbplats en fräschare och mer modern design.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att diskutera era behov. Vi ser fram emot att hjälpa er att ta er Joomla-webbplats till nästa nivå!


Taggar: