Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

16 apr, 2012

Uppgradering till Joomla® 2.5 för Adbid

Kaffekopp på en tidning
Uppgradering till Joomla® 2.5 för Adbid

Joomla 2.5 Migration: Adbid i Stampengruppen väljer Joomlaproffs för sömlös uppgradering

Adbid, ett företag i Stampengruppen som erbjuder osålda annonsplatser på populära sajter, är en pionjär inom sin bransch. Genom att använda ett brett nätverk av morgontidningar över hela Sverige erbjuder de kostnadseffektiva banners på tidningarnas hemsidor. För att stärka sin webbnärvaro och dra nytta av de senaste funktionerna och säkerhetsförbättringarna, valde de att migrera sin befintliga webbplats från Joomla 1.6 till den nya LTS-versionen, Joomla 2.5. För denna viktiga uppgradering vände de sig till Joomlaproffs, och resultatet var en sömlös och framgångsrik övergång.

Joomlaproffs har lång erfarenhet av att migrera webbplatser till den senaste versionen av Joomla, och deras expertis och professionalism gjorde dem till det perfekta valet för Adbid. Genom att migrera från Joomla 1.6 till 2.5 kunde Adbid dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna som plattformen erbjuder, inklusive det förenklade uppgraderingsprocessen med ett enda klick. Nu kan de enkelt hålla sin webbplats uppdaterad med den senaste versionen av Joomla, vilket ger dem ökad säkerhet och tillgång till de senaste funktionerna.

För Joomlaproffs är det en prioritet att hjälpa sina kunder att uppnå sina mål och maximera potentialen med Joomla-plattformen. Genom att erbjuda sömlösa migreringar och kontinuerlig support säkerställer de att deras kunder alltid är på den senaste versionen av Joomla och får ut det mesta av sina webbplatser.

Om ni också överväger att migrera er Joomla-webbplats till en nyare version eller behöver hjälp med att uppdatera er befintliga webbplats, kontakta Joomlaproffs. Vi är specialister på Joomla och kan hjälpa er att genomföra en framgångsrik migrering som passar era behov och mål.

Besök Adbids nya Joomla 2.5.4 webbsida här: www.adbid.se


Taggar: