Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

27 okt, 2023

Uppgraderingar till Joomla® 4 och 5 på löpande band!

IT-tekniker uppgraderar sevrar
Uppgraderingar till Joomla® 4 och 5 på löpande band!

På JoomlaProffs har vi inte bara satt upp en produktionslinje, utan vi har startat en hel revolution när det kommer till uppgraderingar av webbsidor till de senaste Joomla-versionerna. Vi tror på att ständigt vara i framkant och erbjuda våra kunder det allra bästa. Därför har vi redan hjälpt både gamla och nya kunder med smidiga övergångar till Joomla 4 och även Joomla 5.

Ett exempel på vår expertis och engagemang är RojTeatern i Stockholm. Deras hemsida, https://rojteatern.nu/, har fått den senaste uppgraderingen till Joomla 4.4 och är nu redo att imponera på besökare med både sitt innehåll och sin prestanda.

Vi har också arbetat med Effecta, ett företag som tillverkar ved- och pelletspannor. Deras webbplats, https://varme.effecta.se/, har nu också dragits in i framtiden med en uppgradering till Joomla 4. Vår förmåga att hantera olika branscher och behov är en del av vad som gör oss till en pålitlig partner för uppgraderingar.

Men det är inte allt! Vi har även sett till att alla våra kunder som får sina webbplatser uppgraderade också får njuta av fördelarna med den senaste versionen av YOOtheme Pro Sidbyggaren - version 4.1. Det innebär att inte bara innehållet blir modernare och snyggare, utan även arbetsflödet blir smidigare och enklare för våra kunder.

Ett annat exempel på vårt arbete är https://skibranas.se/, som hjälper stugägare att hyra ut sina stugor i Branäs skidort. De har nu en toppmodern webbplats efter att ha uppgraderats till Joomla 4.4 och YOOtheme Pro Sidbyggaren 4.1. Det är ett perfekt exempel på hur en uppgradering kan ta en webbplats till nya höjder och förbättra användarupplevelsen.

Och det bästa är att vi inte slutar här! Fler av våra befintliga kunder står redan på tur att börja sina uppgraderingar. Vi ser fram emot att hjälpa dem ta steget in i framtiden och dra nytta av de senaste Joomla-funktionerna.

Det är viktigt att notera att Joomla 5 kräver en modern databas (MySQL 8+ eller MariaDB 10.4+ alternativt PostgreSQL 12.0+), vilket inte alla webbhotell kan erbjuda än. Men oroa er inte! JoomlaProffs har sina egna serverlösningar som stöder dessa krav, och om ni vill flytta till oss så hjälper vi er med detta smidigt och enkelt.

Så, om ni har en Joomla-webbplats som behöver uppgraderas till Joomla 4 eller 5, tveka inte att höra av er till oss. Vi är inte bara en webbyrå, vi är en partner som är engagerad i era framgångar och dedikerad till att leverera högkvalitativa resultat. Gör er redo för en framtidssäker webbplats med JoomlaProffs vid er sida!


Taggar: