Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

23 feb, 2012

Vad är det för likhet mellan WHO och McDonalds?

McDonalds resturang
Vad är det för likhet mellan WHO och McDonalds?

Det kan verka som ett skämt vid första anblicken, men det finns faktiskt en koppling mellan två olika organisationer - World Health Organization (WHO) och McDonald's - och det är att båda använder Joomla för att bygga några av sina webbplatser. Detta är ett tydligt exempel på hur mångsidig och flexibel Joomla-plattformen kan vara, eftersom den kan anpassas till olika branscher och organisationers behov.

WHO, som är en global organisation som arbetar för att förbättra global hälsa, och McDonald's, en av världens största hamburgerkedjor, båda har valt Joomla som sin webbplattform för att nå ut till sina målgrupper och leverera relevant information och tjänster.

Detta visar att Joomla inte bara är ett verktyg för mindre webbplatser eller en specifik bransch, utan att det kan anpassas och skalas för att möta kraven från olika typer av organisationer och företag, oavsett deras storlek eller verksamhetsområde.

På Joomlaproffs välkomnar vi alla typer av organisationer och företag, oavsett om det är en global hamburgerkedja eller en lokal förening, som är intresserade av att utveckla en webbplats med Joomla. Vi har erfarenheten och kompetensen att skräddarsy en Joomla-lösning som passar era specifika behov och mål.

Så oavsett om ni är en stor global aktör eller ett mindre företag, är ni välkomna att kontakta oss om ni är intresserade av Joomla och behöver professionell hjälp. Vi ser fram emot att hjälpa er att bygga en kraftfull och användarvänlig webbplats som uppfyller era behov och engagerar er publik.


Taggar: