Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

10 maj, 2012

Vi lanserar ny hemsida åt Varbergs BoIS supportrar!

Person stu00e5r framfu00f6r fotbollsplan
Vi lanserar ny hemsida åt Varbergs BoIS supportrar!

Klacksparken - Ny webbdesign för Varbergs BoIS supporterklubb

Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar vår senaste webbdesign för supporterklubben Klacksparken, tillhörande Varbergs BoIS. Efter en imponerande match på söderstadion i söndags, där Varbergs BoIS plockade värdefulla poäng, är det nu dags för supportrarna att fira ytterligare en framgång - deras nya hemsida.

På Klacksparken.se har vi skapat en hemsida som är perfekt anpassad för en supporterförening. Vi har integrerat en enkel medlemsregistrering via Facebook för att underlätta anslutningen till klubben. Dessutom har vi implementerat smidiga betalningsalternativ genom kreditkort eller bankgiro. Vi förstår vikten av enkelhet och effektivitet när det gäller medlemskapshantering.

En av nyckelfunktionerna på den nya sidan är möjligheten för skribenter att administrera artiklar direkt från frontend. Detta ger supportrarna möjlighet att snabbt och enkelt uppdatera och publicera innehåll utan att behöva använda en separat administrativ panel. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för Klacksparkens medlemmar att dela nyheter och information med varandra.

Förutom medlemskapshantering och nyhetsuppdatering har vi också implementerat avancerade formulär som möjliggör bokning av resor till matcher. Dessa formulär är användarvänliga och underlättar för supportrarna att planera och delta i evenemang och resor relaterade till Varbergs BoIS.

Besök gärna www.klacksparken.se och upptäck den nya hemsidan själva. Om du är en entusiastisk supporter av Varbergs BoIS, är det ett utmärkt tillfälle att bli medlem i supporterklubben och engagera dig ännu mer i föreningen. Om du gillar det du ser och har en egen förening eller organisation som behöver en ny och professionell hemsida, tveka inte att kontakta oss på Joomlaproffs. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina digitala mål och skapa en webbplats som passar perfekt för dina behov.

Vi ser fram emot att se Klacksparken blomstra online och önskar Varbergs BoIS och deras supportrar fortsatta framgångar på och utanför planen.


Taggar: