Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

18 maj, 2012

Video av Joomlaproffs på J and Beyond

Infographics detaljer pu00e5 sku00e4rm
Video av Joomlaproffs på J and Beyond

Joomlaproffs på J and Beyond: Infographic-video om Joomla!

Idag inleds årets J and Beyond-konferens, och Joomlaproffs är på plats för att delta under hela evenemanget. J and Beyond är en av de största Joomla-konferenserna som äger rum en gång om året. Konferensen samlar Joomla-entusiaster och experter från hela världen för att dela kunskap, presentera nyheter och främja utvecklingen av plattformen.

Under konferensens avslutning på söndag kommer Joomlaproffs att visa upp en spännande infographic-video med titeln "What is Joomla?" Videon är skapad av Joomlaproffs och är en visuell sammanfattning av vad Joomla handlar om och dess viktiga funktioner och fördelar.

Denna infographic-video kommer att göras tillgänglig på Joomlas officiella webbplats, https://www.joomla.org/, efter konferensen. Vi på Joomlaproffs är också glada att kunna dela videon på vår egen webbplats nästa vecka tillsammans med några spännande nyheter från konferensen.

J and Beyond-konferensen är en fantastisk möjlighet för Joomla-gemenskapen att samlas, nätverka och lära sig av varandra. Det är en plattform för att utforska de senaste trenderna och innovationerna inom Joomla-världen. Joomlaproffs ser fram emot att delta i inspirerande föreläsningar, workshops och diskussioner under konferensen för att ständigt förbättra vårt arbete och kunna erbjuda våra kunder de bästa Joomla-lösningarna.

För mer information om J and Beyond-konferensen och dess program, besök deras officiella hemsida. Håll även utkik på Joomlaproffs webbplats nästa vecka för att ta del av vår infographic-video om Joomla och de spännande nyheterna från konferensen.

Vi ser fram emot en fantastisk konferens och att kunna dela med oss av våra erfarenheter och kunskap om Joomla till Joomla-gemenskapen och våra kunder.

Läs mer om J and Beyond på deras hemsida


Taggar: