Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

13 nov, 2012

Virtuemart.se och demo-sida!

En kundvagn
Virtuemart.se och demo-sida!

Vi på Joomlaproffs är glada att meddela att vi satsar ännu mer på e-handel än tidigare. Som en del av denna satsning har vi förvärvat virtuemart.se, en webbplats som kommer att erbjuda tips, nyheter och annan användbar information om e-handelskomponenten Virtuemart.

Virtuemart är en kraftfull e-handelskomponent som har sina rötter i Joomla och har aktivt utvecklats sedan 2005. Med Virtuemart kan du bygga och driva en professionell och användarvänlig webbutik direkt på din Joomla-webbplats.

I samband med lanseringen av den nya virtuemart.se har vi också satt upp en specialanpassad Virtuemart 2.0-installation med responsiv design. Det betyder att din webbutik kommer att se fantastisk ut och fungera smidigt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Dessutom har vi implementerat en "One Page Checkout", vilket minimerar stegen från besök till köp och gör det enkelt för dina kunder att slutföra sina köp.

För att ge er en inblick i Virtuemarts styrka och flexibilitet har vi en DEMO där ni kan utforska och testa vårt specialanpassade Virtuemart 2.0 med responsiv design. Besök https://payson.joomlapro.com/ för att prova DEMO-versionen.

För mer information om Joomlas e-handelslösning, Virtuemart, besök gärna https://joomlaproffs.se/tjänster/joomla-för-e-handel. Där hittar ni detaljerad information om Virtuemarts funktioner och hur vi på Joomlaproffs kan hjälpa er att bygga och driva en framgångsrik webbutik.

Har ni några frågor om e-handel och Joomla CMS, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa er och ge er den bästa lösningen för era behov.

Slutligen, vi vill också påminna er om vår betalmodul för Klarna Checkout till Virtuemart 2. Med denna modul kan ni erbjuda era kunder en smidig och säker betalningsprocess genom Klarna. Kontakta oss för mer information om denna modul och hur den kan integreras i er Virtuemart-webbutik.

Vi ser fram emot att hjälpa er att lyckas med er e-handel och Joomla-webbplats!


Taggar: