Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

18 jun, 2012

Webbdesign med produktkatalog

En bu00e4bis tittar
Webbdesign med produktkatalog

Babynord - En ny hemsida med produktkatalog från Joomlaproffs

Vi är glada att kunna presentera vår senaste webbdesign för Babynord, ett företag som specialiserar sig på att sälja ekologiska och rättvisemärkta barnprodukter till återförsäljare inte bara i Sverige utan även i andra länder. Som alltid har vi på Joomlaproffs skapat en specialgjord webbdesign som passar perfekt för Babynords behov.

För att ge en smidig och användarvänlig upplevelse för besökarna har vi implementerat en produktkatalog med hjälp av ZOO produktkatalog från YOOtheme. Det gör att Babynord kan enkelt visa upp sitt sortiment och underlätta för återförsäljare att hitta och beställa de produkter de behöver.

Besök gärna www.babynord.se och utforska den nya hemsidan. Passa på att upptäcka de fantastiska produkterna för gravida och barn som Babynord erbjuder. Om du själv är intresserad av att ha en hemsida med en produktkatalog, oavsett vilken bransch du verkar inom, tveka inte att kontakta oss. Vi på Joomlaproffs är experter på att skapa skräddarsydda lösningar som möter dina behov.

Vi är stolta över vårt samarbete med Babynord och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa webbdesignlösningar till företag runt om i världen.


Taggar: