Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

21 jan, 2014

Webbshop som funkar i mobilen!

En dam använder en mobiltelefon
Webbshop som funkar i mobilen!

Idag kan vi dela med oss om vårt senaste projekt där vi har hjälpt vår kund Hälsogiganten.se att ge deras webbshop en uppfräschning. I samband med detta har vi också gjort hela sidan responsiv, vilket innebär att den dynamiskt anpassar sig efter enhetens storlek som besökaren använder.

Det bästa med den responsiva designen är att den inte bara anpassar sig till olika skärmstorlekar, utan även tar hänsyn till hur du håller din surfplatta eller smartphone. Oavsett om du håller enheten i liggande eller stående läge kommer webbshopen att visas på ett optimalt sätt.

Vi skulle bli glada om du tar dig tid att besöka Hälsogigantens webbshop genom att justera storleken på din webbläsare. Dra i kanten på fönstret för att minska storleken och upptäck hur webbshoppen anpassar sig smidigt till den nya layouten.

Besök Hälsogiganten.se på https://www.halsogiganten.se/ och upplev den responsiva designen i aktion.

Om ni är intresserade av att göra er egen webbshop responsiv och anpassad för mobila enheter, tveka inte att kontakta oss på Joomlaproffs. Vi har expertisen och verktygen för att hjälpa er att skapa en modern och användarvänlig webbshop. Ring oss på 031-38 60 600 eller skicka ett mail till info@joomlaproffs.se för mer information och för att diskutera era behov.

Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er att ta er webbshop till nästa nivå med responsiv design!


Taggar: