Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

23 sep, 2013

Webbsida åt rederi i Göteborg

Ett stort fraktskepp i solnedgång
Webbsida åt rederi i Göteborg

Idag vill vi dela med oss av vårt senaste projekt där vi har utvecklat en ny webbdesign åt Furetank Rederi, ett rederi baserat i Göteborg. För denna uppdrag valde vi att använda en "one page"-layout, där allt innehåll på webbplatsen samlas på en enda sida.

På den nya webbplatsen presenteras Furetank Rederi på ett informativt och engagerande sätt. Besökarna får lära känna företaget och dess historia, samt få information om deras olika fartyg och personal. För att skapa en interaktiv och visuellt tilltalande upplevelse utvecklade vi även ett speciellt bildspel.

Det unika med bildspelet är att det fyller ut hela bakgrunden oavsett skärmstorlek. Det ger en imponerande visuell effekt och fångar besökarnas uppmärksamhet. Bildspelet förblir också synligt när man scrollar ner på sidan, vilket ger en kontinuerlig och dynamisk upplevelse för användarna.

Eftersom bilderna på webbplatsen är av hög kvalitet och kan vara stora i filstorlek, utvecklade vi också en preloader-funktion. Det innebär att bildspelet och andra bilder laddas in i förväg innan sidan visas för besökarna. Detta säkerställer att webbplatsen snabbt och smidigt kan leverera en komplett användarupplevelse utan onödig fördröjning.

Vi är stolta över att ha fått möjligheten att arbeta med Furetank Rederi och leverera en webbplats som matchar deras behov och vision. Den nya designen och de interaktiva funktionerna kommer att ge en minnesvärd upplevelse för besökarna samtidigt som de presenteras för företagets verksamhet och erbjudanden.

Om du är intresserad av att uppdatera eller utveckla en ny webbplats för ditt företag, tveka inte att kontakta oss. Vi är experter inom webbdesign och utveckling och hjälper gärna till att skapa en unik och engagerande webbplats som passar dina behov och mål.

Se resultatet här


Taggar: