Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

14 feb, 2017

Webbsida/tidning till Göteborgs universitet!

Studenter med takeaway-kaffemuggar
Webbsida/tidning till Göteborgs universitet!

Joomlaproffs skapar en ny webbsida för Götheborgske Spionen - Göteborgs universitets anrika tidning med rötter från 1700-talet.

Vi är glada att kunna meddela att vi arbetar med att bygga om webbsidan för Götheborgske Spionen, en välrenommerad tidning som utges av Göteborgs universitet åtta gånger om året med en upplaga på cirka 37 000 exemplar. I takt med att närvaron på nätet har blivit alltmer betydelsefull, har även tidningens närvaro på webben blivit viktigare.

Webbtidningen för Götheborgske Spionen uppdateras dagligen och genom användningen av Joomla CMS kan journalisterna själva publicera artiklar och hantera den dagliga driften av webbplatsen. Vi har också implementerat en modern och responsiv design för att säkerställa att webbsidan är optimerad för dagens mobila enheter, inklusive smartphones och surfplattor.

Vårt team på Joomlaproffs är specialiserade på att skapa webbplatser som inte bara är visuellt tilltalande, utan också användarvänliga och optimerade för att möta dagens tekniska krav. Vi är stolta över att få vara en del av Götheborgske Spionens digitala resa och hjälpa dem att leverera sina artiklar och innehåll på ett effektivt sätt till läsarna.

Följ med oss när vi fortsätter att förvandla Götheborgske Spionens webbsida till en modern och engagerande plattform för att leverera nyheter och information till Göteborgs universitets gemenskap och bortom.

www.spionen.se

 


Taggar: