Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

Nyhetsbrev & Joomla

Vi rekommenderar Mailchimp, AcyMailing eller Sendy.co för företag.

  • Start
  • Tjänster
  • Nyhetsbrev

GDPR-redo nyhetsbrev till er organisation.

Mailchimp är en av de största webbaserade nyhetsbrevtjänsterna i världen. Mailchimp har fler än 1.6 miljoner användare i över 150 länder. Med ett både kraftfullt och lättanvänt gränssnitt tycker vi att Mailchimp är den bästa och mest pålitliga lösningen för marknadsföring genom nyhetsbrev. Mailchimp ser till att du slipper tänka på trista tekniska detaljer som att bli spam-klassad eller annat. Löpande ger Mailchimp varningar och tips för att du ska kunna skapa så effektiva mailutskick som möjligt. Man får även tillgång till jämförbar statistik på varje enskilt mailutskick. Det finns flera moduler och komponenter som integrerar ditt Mailchimp-konto med din Joomlahemsida. Mailchimp är dessutom gratis för nyhetsbrevslistor med upp till 2000 prenumeranter vilket brukar täcka behovet för små och mellanstora företag.

Mailchimp:

Mailchimp är världens största tjänst för nyhetsbrev.

Prenumeration vid kontakt

När någon tar kontakt med er via ert vanliga kontaktformulär kan ni erbjuda en snabb prenumereration på ert Mailchimp-nyhetsbrev.

Avancerad integration

Det går också att göra en djupare integration där ni enkelt sköter hela utskicket direkt ifrån Joomlas administration. Bocka bara för vilka nyheter ni vill ha med och skicka!

Enkel på/av -anmälan

Lika enkelt som det är att börja prenumerera lika enkelt är det att avanmäla sig från nyhetsbrevet.

AcyMailing för företag

AcyMailing nyhetsbrev

AcyMailing är en av de första och mest använda nyhetsbrevkomponenten till Joomla. Den har vanlig e-post och SMS support samt kopplingar till alla de största tilläggen så som t ex Virtuemart och Zoo. En av de största fördelarna är att man kan skicka med Amazon eller andra SMTP tjänster som gör att kostnaden för tusentals prenumeranter och många utskick är mycket låg.

Läs mer om AcyMailing på https://www.acyba.com/

Sendy mailplatform för företag

Sendy.co nyhetsbrev

Sendy.co erbjuder en dedikerat nyhetsbrevplatform som installeras direkt på en webbserver. Fördelarna med Sendy är att det är endast en engångkostnad (som är mycket låg) och sedan betalar man endas för Amazons mailtjänst (som också är mycket låga). Med en dedikerad Sendy installation får ert företag en extremt kostnadseffektiv lösning som kan konfigureras för flera domäner och med olika mallar och teman. Vi på Joomlaproffs använder själva denna lösning för att spara på alla utgifter.

Läs mer om Sendy på https://sendy.co/


MailChimp:

Fördelar

Mycket lättanvänt
Integrationer med allt
Säker mot anti-spam filter

Nackdelar

Dyrt jämfört med de flesta

AcyMailing:

Fördelar

Ganska lättanvänt
Inbyggt i Joomla/Wordpress
Modernt användargränssnitt

Nackdelar

Låst till Joomla/Wordpress
Kostnad per månad/år

Sendy:

Fördelar

Kostnadsfritt
Oberoende av andra system
Flexibla integrationer till de flesta system

Nackdelar

Inte lika lättanvänt
Något omodernare användargränssnitt
Mer avancerad integration och konfiguration

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB