Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

supportkille som svarar på vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om nyhetsbrev till Wordpress & Joomla

Välkommen till Joomlaproffs FAQ-sida om nyhetsbrev till Joomla och WordPress. Här hittar du svar på vanliga frågor relaterade till att skicka ut nyhetsbrev till dina besökare och kunder. Vi fokuserar på att använda AcyMailing, en populär nyhetsbrevsplugin, och vi erbjuder även smarta sätt att integrera prenumerationer på dina webbsidor.

Varför bör jag använda nyhetsbrev på min Joomla- eller WordPress-webbplats?

Nyhetsbrev är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera med din målgrupp, bygga relationer och öka engagemanget. Genom att skicka regelbundna nyhetsbrev kan du dela relevant information, erbjudanden och uppdateringar direkt till prenumeranternas inkorgar.

Varför föredrar ni att använda AcyMailing?

Vi föredrar att använda AcyMailing på grund av dess omfattande funktioner och enkla användargränssnitt. AcyMailing är en flexibel och pålitlig nyhetsbrevsplugin som integreras sömlöst med både Joomla och WordPress-plattformarna.

Med AcyMailing kan man också välja själv hur man vill skicka all epost. T ex med egen SMTP-server eller med stora cloud-tjänster som Amazon vilket sparar enormt mycket pengar gentemot tjänster som MailChimp.

Vilka fördelar finns med att använda AcyMailing som nyhetsbrevsplugin?

AcyMailing erbjuder följande fördelar:

  • Enkel installation och konfiguration på både Joomla och WordPress.
  • Möjlighet att hantera obegränsat antal prenumeranter och nyhetsbrev.
  • Flexibla utskicksalternativ, inklusive automatiska utskick baserat på tid eller händelser.
  • Anpassningsbara mallar och layouter för att skapa professionella nyhetsbrev.
  • Spårning och rapporter för att mäta prestanda och framgång för dina nyhetsbrev.

Kan ni hjälpa mig att integrera en prenumerationsfunktion på min webbplats?

Absolut! Vi har erfarenhet av att hjälpa kunder att integrera smarta sätt att samla prenumerationer. Det kan innefatta att lägga till en "Prenumerera på nyhetsbrev"-kryssruta i kundvagnens checkout-process eller direkt i kontaktformulär. Vi kan anpassa integrationen efter dina behov och önskemål.

Hur kan AI hjälpa mig med att skapa bra texter till mina nyhetsbrev?

Med hjälp av AI-teknik kan du enkelt generera relevant och engagerande text till dina nyhetsbrev. Det finns verktyg och plattformar som använder naturlig språkbearbetning för att skapa professionellt utformade nyhetsbrevstexter. Vi kan hjälpa dig att utforska dessa möjligheter och implementera dem i din nyhetsbrevsstrategi.

Kan ni designa unika mallar och layouter till AcyMailing?

Absolut! Vi har erfarenhet av att designa anpassade mallar och layouter för AcyMailing. Vi kan skapa unika och professionella designelement som speglar ditt varumärke och förstärker budskapet i dina nyhetsbrev.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta oss. Vi är dedikerade till att hjälpa dig med dina nyhetsbrevsbehov och ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa effektiva nyhetsbrevskampanjer.