Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

SEO/sökords-optimering

Det är många som stångas för att hamna högst på Google.

Sökordsoptimering är inte en enstaka variabel utan en kombination av många variabler som tillsammans ger en hög placering på sökmotorer.

För att en sökmotor (vanligtvis Google) skall kunna förstå och hitta all information på en webbplats är det viktigt att man gör det så enkelt som möjligt för sökrobotar att hitta och indexera all information korrekt. Målet är att relevanta sidor för ett specifikt sökord listas högst. Förutom relevant innehåll är det viktigt att man följer vissa standarder och talar om vad som är viktigt genom exempelvis rubriker och metainformation. Ibland är det så att tekniska felaktigheter gör att en hemsida som är relevant (och därför borde ha en hög placering) hamnar långt ner och på så vis tappar trafik.

Vi kan erbjuda flera nivåer av SEO/sökordsoptimering. Vi optimerar helt enkelt er webbsida så att Google ger den en rättvis värdering.

  • Start
  • Tjänster
  • Sökordsoptimering

Joomla & sökordsoptimering

Vi installerar och sätter upp de verktyg som behövs för att ha full kontroll över er SEO. Vi kan även löpande sköta er sökordsmarknadsföring genom ett förmånligt avtal.

Innehåll

Genom att försöka tänka som en sökmotor kan man själv göra mycket för att komma högt på google. Titel, rubrik och brödtext...

Tekniskt

Efter att innehållet är relevant kan man göra det ännu enklare för Googles sökrobotar med sidkartor och META-taggar.

Avancerat

Vill du ha total kontroll och översikt över din SEO behövs flera komponenter och hjälpmedel. Vi vet vilka som funkar bäst och kan ge dig verktygen att ta din SEO till perfektion.

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB