Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

supportkille som svarar på vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om våra strömmande videokurser

Välkommen till vår FAQ-sida om våra strömmande videokurser! På Joomlaproffs strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa inom webbutveckling, och våra skräddarsydda videokurser är en viktig del av den upplevelsen. Genom våra kurser kan våra kunder lära sig att hantera sin webbsida på ett enkelt och effektivt sätt. Från grundläggande funktioner till specialiserade ämnen som optimering av bilder och SEO, erbjuder vi anpassade videokurser som strömmas direkt till användaren. Med fokus på skräddarsydd inlärning ger våra videokurser en unik och engagerande upplevelse för våra kunder. Läs vidare för att få svar på några vanliga frågor om våra strömmande videokurser.

Vad innebär era videokurser?

Vi skapar alltid en videokurs för varje kund som får en ny webbsida av oss. Genom dessa kurser får våra kunder lära sig de grundläggande funktionerna för att hantera sin webbsida. Det inkluderar exempelvis hur man ändrar text och bilder, skapar nyheter och uppdaterar innehåll.

Vilka specialvideokurser erbjuder ni?

För våra kunder som har ett supportavtal erbjuder vi även specialvideokurser på begäran. Vi kan skapa anpassade kurser om specifika ämnen som kunderna är intresserade av. Exempel på ämnen kan vara optimering av bilder, förbättring av SEO och tips att tänka på, hur man tar säkerhetskopior innan större ändringar genomförs, eller hur man arbetar med YOOtheme sidbyggaren för att skapa snygga layouter. Möjligheterna är oändliga, och våra kunder kan begära precis vad de önskar.

Hur levererar ni videokurserna?

Vi levererar våra videokurser genom en Dropbox-länk. När vi har skapat videon, delar vi den med kunden via en Dropbox-länk. Genom att klicka på länken kan videon enkelt strömmas i webbläsaren utan att behöva ladda ned den. Detta gör tittarupplevelsen snabb och effektiv.

Ni kan också spara dessa länkar för framtida användning till nya anställda eller för att färska upp ert minne.

Varför är skräddarsydda videokurser bättre än generella?

Vi har märkt att våra kunder uppskattar möjligheten att lära sig och se exakt hur vi utför specifika åtgärder på deras egna webbsidor. En skräddarsydd video är mycket mer effektiv och informativ än en generell instruktionsvideo. Genom att visa specifika exempel och processer anpassade efter kundens behov, får de en mer hands-on och relevant inlärningsupplevelse.

Hoppas att dessa svar har gett dig en bättre förståelse för hur våra strömmande videokurser fungerar. Om du har fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina webbutvecklingsmål!