Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges främsta Joomla!®-webbyrå       031-38 60 600     info@joomlaproffs.se

En webbutvecklare jobbar hårt vid sin dator

Webbutveckling för Joomla!®

Vi är förespråkare av öppen källkod och vi använder fördelarna med detta till max. Mindre bibliotek till små funktioner eller hela system som Joomla!® CMS. I våra digitala verkstad har vi byggt funktioner till intranät, produktkataloger med filtreringfunktion, specialkassor till e-handel, kopplingar till affärssystem och även mycket effektfull design till senaste tekniska nivån för dagens webb. Vi känner oss därför mycket självsäkra i vad vi kan bygga och tar gärna uppdrag inom programmering för allt på webben.

Webbutveckling för CMS-verktyg 2023

En kort presentation av våra webbutvecklings-tjänster!

Välkommen till vår YouTube-video om webbutveckling för CMS-verktyg 2023. Om du är på jakt efter en imponerande och funktionell webbplats som sticker ut i mängden, har du kommit till rätt ställe.


 youtube logo Kolla in vår Youtube-kanal

Anpassade lösningar och specialfunktioner

På Joomlaproffs specialiserar vi oss på att utveckla anpassade tillägg och specialfunktioner för webbplatser baserade på Joomla. Vårt team av erfarna utvecklare behärskar PHP, Javascript, jQuery, Vue.js och MySQL / MariaDB, och vi har års erfarenhet av att bygga tillägg för Joomla och Wordpress.

Som ett bevis på detta finns många av våra tillägg tillgängliga för köp på extensions.joomlapro.com och har fått utmärkta recensioner från nöjda kunder. Vi har också omfattande kunskap om kodstrukturen för YOOtheme Pro Page Builder (ett av våra favorit verktyg till Joomla) och har utvecklat populära tillägg för det. Vi var faktiskt en av de första webbyrå, internationellt som började bygga tillägg till YOOtheme Pro.

Oavsett om du har en specifik funktionalitet i åtanke för din webbplats eller behöver en ny funktion utvecklad från grunden, har vi kompetensen att tillhandahålla anpassade lösningar som uppfyller dina behov. Vi har skapat specialfunktioner för både startups och etablerade företag och vi är övertygade om vår förmåga att leverera resultat.

Om du letar efter professionella programmerings- och utvecklingstjänster till Joomla och mer så är vi ett självklart val.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till att ta din webbplats till nästa nivå.

Webbutveckling-exempel:

en karta med små hus på

Exempel på webbutveckling

En av många olika återkommande specialiteter är att skapa integrerade kartfunktioner som kan tjäna en mängd olika ändamål. Oavsett om du behöver visa återförsäljare, företag, restauranger, hotell, campingplatser eller boenden kan vi hjälpa till. Vi har utvecklat en mall som kan anpassas ytterligare för att möta varje företags specifika behov. Kolla in några exempel på hur vi har hjälpt kunder inom olika branscher med våra integrerade kartfunktioner på länkarna nedan:

mobiltelefon och en surfplatta på en teknisk blå ritning

Anpassade bokningsystem för en smidig och skräddarsydd hantering

Vi kan utveckla skräddarsydda bokningsystem som möter era specifika behov. Med en intuitiv betallösning och enkel administration skapar vi bokningsplattformar som fungerar exakt som ni önskar. Vi har tidigare framgångsrikt skapat skräddarsydda bokningsystem för olika verksamheter. Ett exempel är vår lösning för stugbokningar i Branäs, komplett med kartfunktion och bokningsformulär. Vi har även utvecklat anpassade bokningsystem för bostadsuthyrning, hundkurser och ansökningssystem för regionalt kulturstöd i Västra Götaland. Låt oss hjälpa er skapa ett bokningssystem som passar just er verksamhet.

Massor av sladdar och kontakter som visar komplexiteten att koppla ihop system

API integrationer

Vi har omfattande erfarenhet av att koppla samman system med Joomla CMS genom molntjänst-API:er. Vi bygger system för en mängd olika ändamål, inklusive säkra inloggningar med BankID, spårning av leveranser med Unifaun och PostNord, och betalningar via Swish, Payson och Klarna. Vi har också integrerat redovisningsprogram som Fortnox, Visma och Pyramid. Detta är bara en liten del av vad vi har åstadkommit.

Hör av er om ni behöver en speciell API-integration till erat onlineprojekt.

digitala boxar, abstrakt

Vår internationella extension- och pluginbutik!

På vår extensions- och plugin-butik extensions.joomlapro.com fokuserar vi främst på specialanpassningar (Custom Elements and Custom Sources) för YOOtheme Pro Page Builder för både Joomla och Wordpress. Utöver det erbjuder vi också vanliga Joomla-extensions och betallösningar till e-handel. Vi har sålt högkvalitativa extensions/pluginer sedan 2016 och har många nöjda kunder som använder dessa i sina webbprojekt.

Erfarenheten vi fått har gett oss en enorm kunskap om kärnan i både Joomla, Wordpress och YOOtheme Pro.