Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

Uppgradera Joomla!®

Vi kan hjälpa er till senaste Joomla!®...

Vi rekommenderar att alltid ligga på senaste versionen av Joomla!® CMS. Framförallt för säkerheten då Joomla!® CMS är ett av världens mest populära verktyg för webbhantering är därför extra utsatt för hackförsök. På grund av detta är är Joomla!® också ett av det mest beprövade och säkraste systemen, just för att det fått utstå mycket.

Vi hjälper er till senaste versionen. Det spelar ingen roll om ni ligger på en gammal 1.0 – 2.5 version eller den senare 3.x serien. Vi ser till att er webbsida uppgraderas på bästa sätt. Vi har även supportavtal där vi kan sköta server, uppgraderingar och annan support löpande.

  • Start
  • Joomla
  • Uppgradera Joomla
Säkerhet och webbsidor

Extra säkerhet

Används Joomla rätt (med rätt konfiguration för både server och CMS) så är det mycket säkert. Vi vet hur man ställer in extra hög säkerhet.
Viktigt med Supportavtal

Supportavtal

Vi hjälper många företag med löpande support och uppdateringar. Hör av er så berättar vi mer.
Hackad Wordpress eller Joomla webbsida

Hackad Joomla sida?

Vi hjälper er att rensa och ställa till ordning en hackad Joomla-installation. Vi ser också till att öka säkerheten och se till att detta aldrig händer igen.

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB